noviembre, 2019

jue21nov18:30Conferència gratuïta per a millorar la qualitat de la teva vida: EL PODER DE LES HISTÒRIES A L’EDUCACIÓEines i recursos per potenciar el futur dels vostres fills/es. Organizador@: Escola Waldorf de Vallgorguina

Hora

(Jueves) 18:30

Ubicación

Escuela Waldorf Vallgorgina

Ctra. Arrenys A St. Celoni, Km11, 08471 Vallgorguina, Barcelona

Inscripción

¡Apúntate a este evento!

NoQuizás

AbiertoPlazas todavía disponibles

¿No puedes venir al evento?Cambiar mi inscripción

Detalles del Evento

Els contes i les narracions ens obren les portes a comprensions profundes, a espais interiors, al nostre món emocional i a possibilitats i solucions. Vivim la vida a través de les nostres pròpies narratives internes, som grans narradors, amb els maldecaps i les bones notícies que això ens comporta. Però sobretot: les històries ens conviden a recuperar la bellesa de la vulnerabilitat. Un viatge cap a nosaltres mateixos, una porta cap a la tendresa, sabiduría i alegria pròpies. Una invitació a la celebració de la vida, a una mirada compasiva. Acostar-nos entre nosaltres gràcies a l’art. Els més gran tresor que hi ha en un aula. Des de fa anys els éssers humans ens hem narrat per saber qui som, i aquest és el millor tresor.

Aprendrem que el millor aliat d’un aprenentatge és una història o una metàfora. 

Conferència gratuïta a càrrec de Jordi Amenós, terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat.

Narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per al desenvolupament humà.

 

CONFERÈNCIES OCTUBRE – DESEMBRE 2019

Petites grans receptes per a la vida familiar i personal

Hem convidat a especialistes en diferents àmbits per a que ens acompanyin a repensar l’educació d’avui i els nous reptes d’un món canviant. Amb un llenguatge proper, clar i familiar aquests conferenciants ens mostraran els ingredients per a que el dia a dia amb els teus fills sigui més fàcil.

Dirigit a pares i mares que volen trobar recursos i eines per a millorar en el dia a dia amb el tracte i educació dels seus fills.

 

Informaciones que se difunden a usuarios (clientes):

Inicia Sesión con tu Email o Nombre de Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?

X
X
X