diciembre, 2019

dom01dic12:0013:15Conferència gratuïta per a millorar la qualitat de la teva vida: Aixeca el cap! Com gestionar l’ús de les tecnologies amb els teus fills.Eines i recursos per potenciar el futur dels vostres fills/es. Organizador@: Escola Waldorf de Vallgorguina

Hora

(Domingo) 12:00 - 13:15

Ubicación

Escola Waldorf de Vallgorguina

Escola Waldorf de Vallgorguina (Can Pujades) Crta. d’Arenys de Mar a Sant Celoni, km. 11 08471 – Vallgorguina (Barcelona)

Inscripción

¡Apúntate a este evento!

NoQuizás

AbiertoPlazas todavía disponibles

¿No puedes venir al evento?Cambiar mi inscripción

Detalles del Evento

La conferència amb millor contingut sobre l’ús de les pantalles i les noves tecnologies que hi ha actualment. La reflexió sobre la comunicació actual i la pèrdua de valors de la mateixa és summament interessant. El conferenciant ens vol facilitar com educar millor amb tanta tecnologia. Amb un llenguatge provocador ens farà entendre que no tot és cosa dels nens i joves, sinó que nosaltres tenim molta responsabilitat i molt per fer.
Aprendràs a conèixer tots els secrets de l’ús tecnològic actual i a dissenyar un clara full de ruta per a una correcta actuació davant els nostres fills.

Conferència gratuïta a càrrec de Marc Massip, psicòleg i expert en addicció a les Noves Tecnologies. Director de l’Institut psicològic Desconect@.

CONFERÈNCIES OCTUBRE – DESEMBRE 2019

Petites grans receptes per a la vida familiar i personal

Hem convidat a especialistes en diferents àmbits per a que ens acompanyin a repensar l’educació d’avui i els nous reptes d’un món canviant. Amb un llenguatge proper, clar i familiar aquests conferenciants ens mostraran els ingredients per a que el dia a dia amb els teus fills sigui més fàcil.

Dirigit a pares i mares que volen trobar recursos i eines per a millorar en el dia a dia amb el tracte i educació dels seus fills.

 

Informaciones que se difunden a usuarios (clientes):

Inicia Sesión con tu Email o Nombre de Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?

X
X
X