octubre, 2019

jue03oct18:3020:00Inscripciones cerradasConferència gratuïta per a millorar la qualitat de la teva vida: Per què i per a que ens salten l’ automàtic amb els fills i la parella?Eines i recursos per potenciar el futur dels vostres fills/es. Organizador@: Escola Waldorf de Vallgorguina

Hora

(Jueves) 18:30 - 20:00

Ubicación

Escola Waldorf de Vallgorguina

Escola Waldorf de Vallgorguina (Can Pujades) Crta. d’Arenys de Mar a Sant Celoni, km. 11 08471 – Vallgorguina (Barcelona)

Inscripción

Cerrada la inscripción

Lista de invitados (Atendiendo 1)

ta

¿No puedes venir al evento?Cambiar mi inscripción

Detalles del Evento

Crear una familia, consisteix en ajuntar dos o més  sistemes, amb les seves creences, històries, origen, dolors i alegries. I els fills són el resultat d’aquesta fusió. Cada persona, des dels seus orígens, es crea les seves estratègies per trobar el seu lloc dins la família. i sobreviure sentint que formem part. Els infants, que aprenen i s’impregnen dels nostres mons emocionals, ens fan de mirall d’aquests automàtics.

Aprendràs a entendre quin sentit tenen els automàtics, i quina actitud ens cal per tal que no ens atrapin.

Conferència gratuïta a càrrec de Sílvia Palou, mestra i psicòloga, terapeuta sistèmica i consteladora familiar i formada en teràpia corporal integrativa. Directora de 3Sentits: Centre de teràpia familiar sistèmica a Cardedeu.

CONFERÈNCIES OCTUBRE – DESEMBRE 2019

Petites grans receptes per a la vida familiar i personal

Hem convidat a especialistes en diferents àmbits per a que ens acompanyin a repensar l’educació d’avui i els nous reptes d’un món canviant. Amb un llenguatge proper, clar i familiar aquests conferenciants ens mostraran els ingredients per a que el dia a dia amb els teus fills sigui més fàcil.

Dirigit a pares i mares que volen trobar recursos i eines per a millorar en el dia a dia amb el tracte i educació dels seus fills.

 

Informaciones que se difunden a usuarios (clientes):

Inicia Sesión con tu Email o Nombre de Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?

X
X
X