octubre, 2019

jue17oct18:30Inscripciones cerradasConferència gratuïta per a millorar la qualitat de la teva vida: Davant dels fills: zero drama, zero culpaEines i recursos per potenciar el futur dels vostres fills/es. Organizador@: Escola Waldorf de Vallgorguina

Hora

(Jueves) 18:30

Ubicación

Escola Waldorf de Vallgorguina

Escola Waldorf de Vallgorguina (Can Pujades) Crta. d’Arenys de Mar a Sant Celoni, km. 11 08471 – Vallgorguina (Barcelona)

Inscripción

Cerrada la inscripción

¿No puedes venir al evento?Cambiar mi inscripción

Detalles del Evento

El dia a dia implica una dedicació i uns esforços, com a pares, mares i educadors on és difícil conciliar la vida familiar i la laboral, sense que ens perjudiqui el nostre equilibri emocional i físic. Quan hi hagi dificultats amb els nostres fills, quan ens fan perdre la paciència o quan els fills entren a l’adolescència i ens poden arribar a treure de polleguera, ens hem de parar, mirar enrere i recordar el moment en què van néixer. Recordar que és una persona desitjada i que l’estimem profundament ens ajudarà a afrontar els problemes d’una altra manera.

Aprendràs a viure la criança dels teus fills amb naturalitat.

Conferència gratuïta a càrrec de Carles Parellada i Enrich, mestre de Primària, psicomotricista, terapeuta familiar sistèmic, constelador familiar.

CONFERÈNCIES OCTUBRE – DESEMBRE 2019

Petites grans receptes per a la vida familiar i personal

Hem convidat a especialistes en diferents àmbits per a que ens acompanyin a repensar l’educació d’avui i els nous reptes d’un món canviant. Amb un llenguatge proper, clar i familiar aquests conferenciants ens mostraran els ingredients per a que el dia a dia amb els teus fills sigui més fàcil.

Dirigit a pares i mares que volen trobar recursos i eines per a millorar en el dia a dia amb el tracte i educació dels seus fills.

 

Informaciones que se difunden a usuarios (clientes):

Inicia Sesión con tu Email o Nombre de Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?

X
X
X