fbpx

Lenguaje, comunicación y escritura creativa para niños y niñas con altas capacidades

 • Información
 • Lugar

  No se ha encontrado ningún resultado.

  Por favor, haz una búsqueda diferente.

  Google Map sin cargar

  No se pudo cargar la API de Google Maps.


 • Este evento te ayuda a: Educar a los hijos


Bibiana
"Tan sols dir, que conèixer la Susanna, ha estat per mi una inspiració, una nova mirada als infants que tenim al davant. Cada nou aprenentatge pren sentit, gràcies a la visió global del nen i la nena. Donar valor al procés; cada pas en fals, que fem els guies, pot desequilibrar l'infant. Si el que fem pren una línia metodològica i un camí amb sentit, dono fe que tot pot canviar. L'actitud davant els infants, la manera de transmetre aprenentatges, la relació entre mestre-alumne, l'ambient de l'aula, etc. Una professional amb valors, amb empenta i ganes de posar a l'abast els seus coneixements perquè educar no sigui només transmetre, sinó posar-se a prova tot experimentant amb material, fer descobertes, qüestionar-se, etc."


Míriam Céspedes
"Fa tres anys que les meves filles van començar a anar amb la Susanna. Gaudeixen moltíssim alhora que aprenen. De manera divertida i manipulativa treballen diferents conceptes en funció de les seves motivacions i interessos. Han interioritzat sense adornar-se'n i de manera natural tots els continguts que han anat treballant. A l'espai Atenea es crea un ambient de calma i de treball que afavoreixen la confiança i els aprenentatges. Un espai molt agradable, confortable i únic."


Cèlia
"Bona tarda, Feia temps, ja des de la Universitat, que havia sentit a parlar de la metodologia Montessori i havia tingut curiositat per saber-ne més però, suposo, que mai havia trobat ni el lloc, ni el moment ni la persona que m'ajudés a fer el pas per tal de formar-me una mica més en aquest àmbit. Fa uns mesos, una ex companya de feina però molt amiga, em va enviar informació sobre la primera formació que feia la Susanna a Atenea. Des del primer moment vaig tenir clar que havia arribat el moment de saber-ne més i de provar i... no em vaig equivocar. L'espai Atenea transmet un benestar que et dona peu a entrar i aprendre, aprendre moltíssim. Les sessions amb la Susanna són relaxades, amables, intenses i reflexives. Sempre hi ha dinàmiques que t'ajuden a apropar-te més als companys/es, a tu mateix... La Susanna és una persona que transmet molta confiança des del primer moment que parles amb ella, la seva veu et dona pau i tranquil·litat i la seva metodologia a l'hora de compartir tots els seus coneixements amb nosaltres és gratificant i motivadora. Com dic normalment al final de les seves formacions, sempre surto amb ganes d'aprendre més i de començar a dur a la pràctica tot allò que aprenc. Gràcies Susanna per tots aquests moments de creixement personal i professional!"


Anna Badia
"Només cal veure la mirada de les criatures quan surten d'ATENEA per saber que difícilment trobareu un espai millor per als vostres fills i filles: quan en surten són tot experiència i emoció. L'aprenentatge es fa a mode de descoberta, de connexió, amb llibertat, amb il·lusió, amb tanta pau! És difícil expressar amb poques paraules el creixement personal que es viu a ATENEA. Ja no només creixen les criatures. Creix tota la família! Ens tindreu aquí per sempre més! Gràcies Susanna!"


Ignasi Batet i Trias
"Personalment va ser una troballa fer aquest taller. Primer una xerrada, del tot necessària, per entendre l'evolució del cervell del nen o la nena en tots els seus estadis. I una delícia comprovar com les coses es poden ensenyar d'una altra manera, tenint en compte l'evolució del cervell de l'infant i tenint en compte que no tothom evoluciona de la mateixa manera ni té el mateix ritme d'aprenentatge. Fet amb una metodologia estudiada en tots els seus passos i que de ben segur aportarà un aprenentatge ben consolidat en l'infant. Començant sempre amb una activitat de relaxació, la Susanna ens endinsa després, d'una manera senzilla, però metòdica i alhora seriosa, en el món de les matemàtiques i ens ajuda a descubrir un sens fi d'activitats en les que totes hi tenen sentit i totes estan relacionades entre elles perquè una ens porta a l'altra de manera esglaonada. La personalitat de la Susanna  inspira confiança, un saber fer i un bon rotllo entre tots i totes."


Helena
"La Susanna acompanya al meu fill d'onze anys des de fa ara ja un any. Li ha donat eines per organitzar millor el temps, la informació i, el més important, l'ensenya a identificar i endreçar les seves emocions. Tot això de forma molt creativa, profunda i amb uns recursos que sembla que mai s'hagin d'acabar. Ha marcat un abans i un després en el seu creixement. Sens dubte que trobar-la ha estat tot un descobriment."


Eva Gilabert Rofes
"Vam conèixer la Susanna fa un temps per causalitat evidentment, la vida ens va aportar cap a ella. Quan des de l'Escola El Bosc de Mont-ral ens vam endinsar dins el món de l'educació activa i viva no vam tenir cap dubte de que una de les persones que ens podia acompanyar en aquest procés d'evolució  era ella i la seva sensibilitat humana en el tema. Vam organitzar tallers a l'escola i ràpidament es van omplir, la manera que transmet els coneixements és des d'una base holística,  respectuosa, vivencial i integradora. La transformació de l'educació al seu costat ens ha resultat més fàcil i més alegre. Agrair-te Susanna la teva essència tan especial i els teus coneixements que ens aportat noves mirades."


José Miranda
"Sin duda alguna, una iniciativa y un proyecto genial. Rompe con lo convencional con un espíritu innovador. Hacen falta muchos centros y docentes así. Enhorabuena!"

¿Necesitas más información para decidir si te apuntas?

No dejes que la falta de información sea la razón por la que no asistes.

Puede ser que algo no lo haya explicado bien, que te falte información o que las fechas no te cuadren pero estés interesado/a en saber si lo volveré a hacer.

Sea cual sea la razón, escríbeme ahora, y sin ningún compromiso te resolveré las dudas que tengas.

Organizador
susanna-fernando-i-garcia-espai-atenea
Susanna Fernando i Garcia - Espai Atenea

MI ANHELO ES QUE LOS NIÑOS BRILLEN EN CADA MOMENTO. Que los adultos sean chispas que alimenten la llama interna de cada niño. Que la educación nos conduzca a ser la mejor versión de nosotros mismos en cada etapa de desarrollo. CREO EN EL POTENCIAL PERSONAL Y ÚNICO DE CADA SER . Para desarrollarlo es […] Ver más

Sígueme
¡Comparte este contenido con tus amigos!
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Copiar URL
Copiar enlace
Apúntate a este evento
 • Pago en el lugar: 70.00€
No hay fechas disponibles para su reserva.
Organizador
susanna-fernando-i-garcia-espai-atenea
Susanna Fernando i Garcia - Espai Atenea

MI ANHELO ES QUE LOS NIÑOS BRILLEN EN CADA MOMENTO. Que los adultos sean chispas que alimenten la llama interna de cada niño. Que la educación nos conduzca a ser la mejor versión de nosotros mismos en cada etapa de desarrollo. CREO EN EL POTENCIAL PERSONAL Y ÚNICO DE CADA SER . Para desarrollarlo es […] Ver más

Sígueme

Lenguaje, comunicación y escritura creativa para niños y niñas con altas capacidades